onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

El Clasico, 32 lojtarë të Kupës së Botës zbresin sot në Camp Nou…

Plot 32 lojtarë, pjesë e kombëtarëve të ndryshme, që do të luajnë në Kupën e Botës, do të zbresin sot në Camp Nou.

Për momentin, ka 32 lojtarë të Kupës së Botës që do të marrin pjesë në El Clasico, me 17 që vijnë nga Barcelona nga 10 vende (Spanja, Franca, Portugalia, Gjermania, Kroacia, Brazili, Argjentina, Uruguai, Kolumbia dhe Belgjika).

Real Madridi, do të ketë 15 përfaqësues nga tetë vende (Spanja, Franca, Portugalia, Gjermania, Kroacia, Brazili, Kosta Rika dhe Maroku).

Do të ishte shumë e vështirë që mos të jetë asnjë lojtarë nga këto dy skuadra në finalen e Moskës më 15 korrik.

Spanja do të përbëjë ekipin më të përfaqësuar kombëtar me 10 lojtarë, ndërsa Brazili dhe Franca kanë katër secila dhe Kroacia mburret me tre futbollistë.

Rreth 500 milionë njerëz nga 192 vende pritet ta shikojnë El Clasicon, me më shumë se 30 kamera ultra-HD që do të lejojnë që loja të shihet si kurrë më parë.

 

watch porn
olalaporno.com