onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Më në fund/ Prishtinë, shtatore atdhetarit të madh Anton Çetta

Agjencia për Menaxhimin e Kompleksve Memoriale të Kosovës ka nënshkruar kontratë me një operator ekonomik për ndërtimin e shtatores së atdhetarit Anton Çetta në Prishtinë.

Ky ndërtim buxhetit të shtetit do t’i kushtoj 70 mijë euro.

Në tenderin e publikuar thuhet se lartësia e shtatores duhet të jetë 3 metra dhe i ndërtuar me material të bronzit.

“Ky konkurs ka te beje me realizimin në skulpturë i shtatores se Atdhetarit te Shquar “Anton Çetta “ i cili ishte shkrimtar, profesor letërsie e patriot shqiptar, i njohur për pajtimin e gjaqeve në Kosovë. Kompozimi i shtatores do të përfshijë pamjen figurative të Atdhetarit te Shquar. Lartësia e shtatores duhet të jetë 3m. Materiali i fortë përfundimtar i bustit është bronzi”, thuhet në përshkrimin e lëndës së kontratës.

Kjo kontratë është nënshkruar me kompaninë ‘Al-Tech’ para disa ditësh.

Për këtë tender kanë aplikuar 6 OE

watch porn
olalaporno.com