onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Me presion ndaj Serbisë mund të zbulohet fati i personave të zhdukur

Serbia vetëm e detyruar nga bashkësia ndërkombëtare mund të tregojë për fatin e personave të zhdukur. Kështu u shpreh Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Prenk Gjetaj në një intervistë për të përditshmen e Pritshtinës, “Epoka e re” duke shtuar se Bashkimi Evropian duhet ta kushtëzojë integrimin evropian të Serbisë me çështjen e personave të zhdukur.

Gjetaj ka treguar se hapja e arkivave ushtarake dhe policore serbe do ta ndihmonte shumë këtë proces.

Mirëpo, sipas tij, këto arkiva mund të hapen vetëm me lejen e politikës serbe.

Preng Gjetaj është  i bindur se ky vullnet i Serbisë nuk vjen në shprehje pa një presion të madh ndërkombëtar

watch porn
olalaporno.com