Me zë dhe me figurë, ja çfarë do të publikoje PD në orën…

Partia Demokratike do të publikojë të tjera prova kundër Fatmir Xhafajt.

Ishte vetë kreu i PD-së Lulzim Bashës që në fund të fjalës së tij në Kuvend u shpreh se do të ketë prova të reja ‘me zë dhe figurë’.

Për këtë arsye PD ka lajmëruar një konferencë të jashtëzakonshme në orën 13:30.

‘Lajm i fundit: Konferencë e jashtëzakonshme për shtyp në Partinë Dmeokratike në orën 13.30’, thuhet në një njoftim të PD.