onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

PAS 28 VJETËSH/ Kryetar i komunës së Ulqinit nuk është shqiptar

Me 28 vota për, 2 kundër dhe 1 abstenim, kryetari i ri i komunës së Ulqinit është zgjedhur, Loro Nrekiqi nga rradhët e DPS-së së Milo Gjukanoviccit.

Procesin e votimit e bojkotuan 2 këshilltarët e Forcës.

Kështu Loro Nrekiqi do të jetë i pari i qytetit të Ulqinit që nuk është shqiptarë, pas plotë 28 vjetësh. Ai arriti të marrë 16 vota të shqiptarëve nga 33 sa ka kuvendi komunal i Ulqinit, nga: Forca, PD, UDHS, Perspektiva dhe LDMZ ndërsa partia së cilës takon, DPS ka vetëm 8 vota. Dhe, Nrekiqi arriti të marrë edhe 3 votat  nga Socialdemokratët dhe 1 nga Partia Boshnjake.

Ndërkohë një këshilltar i PSD ka abstenuar dhe janë 2  këshilltarë komunal nga URA që votuan kundër.

Loro Nrekiqi zgjedhet si i pari i Ulqinit pas mosmarrëveshjeve të shumëta që patën partitë shqiptare në këtë qytet, dhe tensioneve me vite të tëra në organizimin dhe udhëheqjen e pushtetit lokal.

watch porn
olalaporno.com