onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Rama: Akuzat e PD për Xhafajn, Ministri i Brendshëm duhet …

Kryeministri Edi Rama u tregua i prerë sot kur nga mbledhja e Grupit Parlamentar të PS-së së  deklaroi se ministri i Brendshëm, nuk duhet të përgjigjet, jo ligjërisht, por as moralisht.

“Një udhëheqës e një parti nuk matet me një individ brenda llojit që mund të gabojë apo që mund të bëjë edhe krime, por matet me se si reagon ndaj gabimeve dhe veprimeve të tyre të papranueshme. Integriteti moral i një shumice nuk matet me një individ nën akuzë, por me mënyrën se si pozicionohet në raport me ta. 100 herë po ti ktheheshim kërkesës së prokurorisë për arrestimin e Tahirit do të mbanim të njëjtin të njëjtin qëndrim dhe unë do të mbaja të njëjtin fjalim”, tha Rama.

Sipas Ramës, “akuzat nuk vijnë nga organet e drejtësisë, por as mund të neglizhohen, si shumë e për lumë, por as mund të lihen me sqarimet e radhës, se në majën e thikës së tyre qëndron një material konkret që dikush duhet të përgjigjet jo me fjalë por me burg. Pse sot që flasim Ministria e Brendshme nuk duhet të përgjigjet, as moralisht”, theksoi ai.

Rama ka marrë me radhë faktet, që nga “rizbulimi i dënimit të formës së prerë në Itali, për të cilin nuk ka pasur asnjë kërkesë nga Italia për ekstradim, pavarësisht llogjeve të kazanit, teorive të revolucionarëve që kërkojnë drejtësinë”.

 

watch porn
olalaporno.com