onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Shkarkimi i Besim Hajdarmataj/ Arta Marku: Ja çfarë do të sjellë ndryshimi…

Kryeprokurorja e Përkohshme, Arta Marku, shkarkoi sot Besim Hajdarmatajn nga posti i Kreut të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, ndërsa emëroi në këtë detyrë Donika Prelën.

Në njoftimin zyrtar të Prokurorisë thuhet se Arta Marku ka besim se ky ndryshim në drejtim do të sjellë si rezultat ndjekje penale më të shpejtë dhe më të efektshme të cështjeve me përparësi të lartë. “Ndjekja penale e krimit dhe korrupsionit mbetet prioriteti më i lartë për Kryeprokuroren Marku”, thuhet në njoftimin zyrtar.

watch porn
olalaporno.com