onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

VIDEO/Rama: Nëse Xhafaj ka përgjegjësi do fliste Ambasadori amerikan ose BE

Kryeministri Edi Rama ka folur për herë të parë pas publikimit të disa fakteve nga opozita lidhur me dënimin e dhënë nga drejtësia italiane për vëllain e ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Sipas dosjes së publikuar nga opozita, Agron Xhafaj është dënuar me 7 vjet e 2 muaj burg si kreu i një grupimi kriminal në trafikun e drogës.

E ndërsa i është përgjigjur opozitës, Rama ka nxjerrë si mburojë faktin se BE dhe ambasadori amerikan në Tiranë nuk kanë shprehur asnjë shqetësim lidhur me cështjen.

“Nëse do kishte një përgjegjësi të ministrit tonë të brendshëm, përpara se të flisnin këta, do fliste miku ynë protagonist i jetës sonë publike, Ambasadori Amerikan dhe BE. Do flisnin ata që nuk kanë lënë rast pa folur, pasi nuk kanë lënë rast pa verifikuar. Ata as kanë folur dhe as kanë çfarë të thonë fare. Për ata ky është një fakt i njohur dhe nuk përbën asnjë implikim direkt ose indirekt qoftë të qeverisë së këtyre, qoftë tonën”, tha Rama.

Fjala e Rames

Sapo asistuam në një garë të ndezur për lidershipin e PD në rrjetet sociale, ku kryetari i PD dhe lideri legjendar garuan secili në ekranin e mrrokllës së vet dixhitale se kush shan, shfryn dhe lëshon më shumë baltë nga goja. Për fat të keq u larguan pa pritur të dëgjojnë atë që u takon, qoftë për rstin në fjalë, qoftë edhe për atë cka fshihet, por fshihet zbuluar në këtë orvatje të re histerie.

Dje MB foli dhe nuk tha asgjë të re, përsëriti cfarë ka thënë disa herë në harkun e më shumë se 15 vjetëve. Ndërkohë që pasqyrat mediatike e përcollën rizbulimin si një zbulim, fatkeqësisht, pa u thënë shikuesve dhe lexuesve se më parë jo njëherë, por disa herë në vetë ato pasqyra kjo cështje ka dalë dhe ridalë, kur është dashur të sulmohet direkt Fatmir Xhafa, apo qeveria ose grupi parlamentar i PS në momente ngacmuese për këta që sot një avaz të vjetër ua shesin shqiptarëve si një zbulim të ri.

Rasti më i fund kur kjo cështje është shfaqur në mediat pranë SHQUP ka qenë në kulmin e përpjekjes për të reformuar drejtësinë, fakti është i njohur botërisht, por jo vetëm për shqiptarët që e kanë pasur mendjen në atë moment kur ky fakt është dashur, por i njohur edhe nga ndërkombëtarët.

Nëse në këtë zurna do të kishte një grimcë përgjegjësi të ministrit tonë të Brendshëm, përpara se të flisnin këta, do fliste miku ynë protagonist i jetës sonë publike, ambasadori amerikan dhe i BE. Do flisnin ata që nuk kanë lënë rast pa folur, pasi nuk kanë lënë rast pa verifikuar. Ata as kanë folur dhe as kanë cfarë të thonë fare. Për ata ky është një fakt i njohur dhe nuk përbën asnjë implikim direkt ose indirekt qoftë të qeverisë së këtyre, qoftë tonën.

***

Nëse do kishte një përgjegjësi të ministrit tonë të brendshëm, përpara se të flisnin këta, do fliste miku ynë protagonist i jetës sonë publike, Ambasadori Amerikan dhe BE. Do flisnin ata që nuk kanë lënë rast pa folur, pasi nuk kanë lënë rast pa verifikuar. Ata as kanë folur dhe as kanë çfarë të thonë fare. Për ata ky është një fakt i njohur dhe nuk përbën asnjë implikim direkt ose indirekt qoftë të qeverisë së këtyre, qoftë tonën.

E vetmja referencë e besueshme janë ata të cilët na vëzhgojnë nga monitorojnë dhe na kritikojnë, herë më të drejtë dhe herë të pa drejtë. Si ka mundësi që ndërkohë që shpërtheu ky zbulim, ambasadori Amerikane nuk ju referua fare këtij fakti kaq tronditës.

Ai foli për një fakt tjetër pasi një lëvizje të kreu të Prokurorisë së Krimeve të Rënda. Këta akuzuan mua dhe neve, por foli vetë ambasadori amerikan. Do kishte dal miku ynë i shtrenjtë dhe njohësi i kudondodhuri gjithë proceseve për të vënë drejtësie.

Përse del ky fakt, sepse këta nuk kanë as vizion, as program, as ide, as lidership dhe skuadër. Ky fakt rishfaqet sot dhe për një arsye tjetër që është aktual, këta duan të vazhdojnë atë që kanë nisur, të pengojnë çeljen e negociatave duke vazhduar të helmojnë sa duhet gjakun dhe mendjen kudo në çdo parlament për ato vende kyçe që marrin vendimin.

Nuk ka asnjë kërkesë formale dhe informale nga autoritet e huaja për ato shqiptare për 6 vite me radhë. Nuk ka asnjë kërkesë për qeverinë dhe për ministrin e Brendshëm.

Pse del sot ky fakt, pasi duhet goditur Shqipëria kudo që është e mundur.

watch porn
olalaporno.com