onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Ata që ikën nga Vetëvendosja sot themelojnë Partinë Socialdemokrate

12 deputetët që ikën nga Lëvizja Vetëvendosje dhe deri më sot funksionuan si Grup i Deputetëve të Pavarur, GDP, dje publikuan logon e partisë së tyre të re, ndërsa sot, në Ditën e Evropës, këta deputetë pritet që të mbajnë Konventën e Partisë Socialdemokrate, PSD.

Kjo konventë pritet t’i jap formë më të qartë organizimit të partisë, pasi aty do të zgjidhet struktura, dhe kryetari i saj.

Logoja e PSD-së, parti e cila udhëhiqej nga Kaçusha Jashari, është kombinim i ngjyrës së kuqe, të gjelbër dhe atë lejla.

Sipas një ftese dërguar mediave, konventa do të fillojë në orën 17:00.

watch porn
olalaporno.com