onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Letra që pamundësoi deputetët e Kosovës të udhëtojnë në Serbi

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, LDK, Ilir Deda, Alternativa, si dhe Blerta Deliu-Kodra-PDK, kanë pranuar nga një letër nga Kuvendi i Serbisë, për t’u njoftuar lidhur me anulimin e pjesëmarrjes së tyre në konferencën “Përmes idesë së BE-së drejt paqes dhe zhvillimit” të paraparë të mbahet me 11-12 maj në Beograd.

Të tri letrat i ka publikuar deputeti Deda, duke thënë se veprimet e tilla janë në kundërshtim me deklarimet për normalizimin të raporteve.

“Ja letra e drejtuar mua, Vjosa R. Osmani dhe Blerta Deliu-Kodra e anulimit të pjesëmarrjes në konferencën “Përmes idesë së BE-së drejt paqes dhe zhvillimit” të paraparë të mbahet me 11-12 maj në Beograd.  Në ditën e Evropës, del fytyra anti-evropiane e udhëheqësisë së Serbisë. Veprimet e tilla janë në kundërshtim me deklarimet për “normalizim” të raporteve me Kosovën, dhe për “përkushtimin” ndaj rrugëtimit evropian të Ballkanit Perëndimor”, ka shkruar Deda, në një publikim të bërë në rrjetin social Facebook.

Në këto letra, sipas parlamentit serb ftesa që deputetët kosovarë kanë marrë është bërë për shkak të një lëshimi administrativ.

watch porn
olalaporno.com