onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

“Shpella e Gadimes” hapet për vizitorë

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka njoftuar se problemet e paraqitura ditëve të fundit në sistemin elektrik të ndriçimit në monumentit e natyrës me rëndësi të veçantë “Shpella e Gadimes”, si pasojë e përmbytjeve dhe defekteve me kabllot e furnizimit me rrymë, janë evituar dhe që nga sot Shpella e Gadimes është e hapur për vizitorë.

Problemet u evituan pas angazhimit të një kompanie profesionale nga AMMK, e cila ka identifikuar problemet dhe i ka evituar defektet.

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës, si organ menaxhues i Monumentit të Natyrës me Rëndësi të Veçantë “Shpella e Gadimes’, i kërkon falje të gjithë vizitorëve që kanë planifikuar të realizojnë vizita gjatë kësaj periudhe kohore dhe i njofton që tani e tutje Shpella e Gadimes do të jetë e hapur dhe e sigurt për të mirëpritur vizitorët e saj.

“Kërkojmë mirëkuptim nga të gjithë vizitorët për mbylljen e përkohshme të shpellës, dhe njeherit ju bëjmë me dije që kushtet brenda shpellës janë specifike dhe kërkojnë mirëmbajte të vazhdueshme të rrjetit elektrik në shpellë, andaj mbyllja e përkohshme e shpellës në këto raste  është e paevitueshme”, thuhet në njoftimin e Agjencisë.

watch porn
olalaporno.com