onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Soros mbyll zyrën në Budapest

Fondacioni për shoqëri të hapur i George Soros mbyll zyrën në Budapest dhe do ta hap në Berlin, bënë të ditur Agjencia britanike e lajmeve Reuters duke ju referuar një komunikate të lëshuar sot nga Zyra e këtij Fondacioni.

“Vendimi për zhvendosje nga Budapesti është marrë sepse qeveria hungareze po përgatitë masa shtesë për organizatat qeveritare përmes një Ligji i pagëzuar si ‘Stop Soros’,” theksohet në komunikatë.

Pritet që ky Ligj do të jetë ndër ligjet e para që do të miratoj parlamenti pas themelimit të qeverisë së re.

Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban ka akuzuar Sorosin për politikë keqdashëse ndërkohë me miratimin e Ligjit të ri, që u pagëzua “Stop Soros”, parashikohet që ministri i Brendshëm të ketë kompetenca për ndalimin e çdo lloj organizate joqeveritare aktive në fushën e emigracionit, për të cilën vlerësohet se paraqet “rrezik për siguri kombëtare”. Gjithashtu, do të futet edhe tatimi prej 25 për qind për donacionet që mbështesin emigracionin

Për Fondacionin Soros kjo është shtypje, por nuk përkufizon se ccfarë është mënyra e veprimit të saj si strukturë organizative, në çdo fushë të jetës politike dhe qytetare në vendet me demokraci të brishtë, dhe jo vetëm.

“Qeveria e Hungarisë ka shpif dhe ka prezantuar në mënyrë të gabuar punën tonë dhe ka shtyp shoqërinë qytetare për inetersa politike, duke zbatuar strategjinë e pa precedent në historinë e BE,” thekson përmes komunikatës, Presidenti i Fondacionit për shoqëri të hapur, Patrik Gashpar, duke harruar se kjo është pikërisht strategjia e Sorosit, që ishte edhe arsyeja kryesore e reagimit të kryeministrit hungarez, Orban ndaj veprimtarisë së këtij Fondacioni.

watch porn
olalaporno.com