onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Vendimi i Gjykatës/ Policët e Xhafajt ruajnë shtëpinë e Tahirit

Gjykata e Krimeve të Rënda caktoi sot masën e sigurisë “arrest shtëpie” ndaj ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Vendimi i gjykatës mban firmën e gjyqtares Liljana Bako. Sipas tij,  Tahiri urdhërohet të mos largohet nga banesa e tij, ndodhur në Tiranë, Rruga “Kodra e Diellit”, Pallati Nr.3. Kjo do të thotë se në derën e shtëpisë së ish-ministrit të Brendshëm do të qëndrojë të paktën një punonjës policie, që i duhet të ruajë ish-shefin e tij për mosthyerjen e masës së sigurisë.

Prokuroria e Krimeve të Rënda pritet të apelojë vendimin duke kërkuar arrest me burg për Tahirin. Edhe gjatë seancës së sotme, organi i akuzës bëri këtë kërkesë, por gjykata vendosi të japë një masë më të zbutur ndaj ish-ministrit. Brenda pesë ditëve nga vendimi, lind e drejta e animimit si nga prokuroria ashtu edhe pala e pandehur.

Ndërkohë, avokati mbrojtës i Saimir Tahirit, në një reagim për mediat, është shprehur se do apelojë masën e sigurimit personal dhënë sot nga Gjykata e Krimeve të Rënda. Sipas Maks Haxhisë, masa arrest me burg është dhënë pa asnjë provë të re ndaj ish-ministrit të Brendshëm.

Tahiri akuzohet nga Prokuroria për kryerje të veprave penale “Trafikimi i narkotikëve”, në bashkëpunim, në formën e grupit të strukturuar kriminal, e parashikuar në nenet 283/a dhe 333/a, në lidhje me nenin 28 të Kodit Penal dhe “Korrupsioni pasiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i  të zgjedhurve vendorë”, e parashikuar në nenin 260 të Kodit Penal.

 

watch porn
olalaporno.com