onlyfuckvideos.net classy slut goo covered. xxx247.club xxxfamousvideos.com

Video-përgjimi i Xhafajt/ Prokuroria e Përgjithshme: Ja si po veprohet, po rakordohen…

Prokuroria e Përgjithshme ka reaguar në lidhje me akuzat e ditëve të fundit nga opozita për vëllain e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe gjithashtu kallëzimin që ka bërë Agron Xhafaj në prokurori për audio-përgjimin.

Prokuroria e Përgjithshme deklaron se ka procedime penale të regjistruara, njeri në prokurorinë e Tiranës mbi bazën e kallëzimit të shtetasit Agron Xhafa dhe tjetri në Prokurorinë për Krime të Rënda kryesisht.

Prokuroria e Përgjithshme deklaron se nga të dy Prokuroritë po rakordohet për një hetim të përbashkët, për bashkim procedimesh.

watch porn
olalaporno.com